Toon Hermans Huis Drenthe

Brinkstraat 5
7902 AC Hoogeveen
Het Toon Hermans Huis Drenthe is een ontmoetingscentrum voor mensen die te maken hebben met kanker. De diagnose kanker zet je hele leven op de kop en er komen talloze vragen op je af, niet alleen als je zelf ziek bent ook bij de mensen in je naaste omgeving. Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je buiten de medische wereld, in een ongedwongen, huiselijke sfeer je verhaal kunt vertellen. Een plek waar je terecht kunt met je vragen, je verdriet of met je gevoelens van zorg en machteloosheid. Je hoeft het niet alleen te doen. We zijn een laagdrempelig centrum, dichtbij, waar een luisterend oor en troost worden gegeven en als je dat wilt, je even kunt ontspannen door creatief bezig te zijn.

Je kunt tijdens de openingstijden vrij binnenlopen. Niet alleen als (ex) kankerpatiënt ben je welkom maar ook als familie of naaste van.
Telefoonnummer: 0528 820236 
E-mail: info@thhd.nl
Website: www.thhd.nl

Bijzonderheden:

Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.Toon Hermans Huis Drenthe biedt 1 ondersteuning aan.


Begeleiding naar hulpverlening

Thema: luisterend oor bieden, hulpvraag formuleren, contact opnemen met professionals, verwijzing naar professionele instanties.

Mensen die door samenloop van omstandigheden op zichzelf zijn teruggeworpen, die de weg niet weten naar instanties, geen familie, vrienden of kennissen hebben om dit mee te delen of om hen te helpen.Bijzonderheden / voorwaarden:

De cliënt maakt zelf de keuzes en blijft daar ook verantwoordelijk voor. De vrijwilligers lopen een tijdje mee met een cliënt om hem/haar mogelijkheden te bieden, informatie en tips te geven en te begeleiden. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt.Verplichtingen:

Er zijn geen kosten verbonden aan onze hulp.