Kinderhulp

Postbus 2130
7420 AC Deventer
Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 421.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld op het gebied van:

alledaagse dingen, zoals een fiets of kleding

ontspanning, in de vorm van een dagje uit of vakantie, om even aan de ellende te ontsnappen;

ontwikkeling, door sport, muziekles of een laptop voor school
Telefoonnummer: 0570 61 18 99 
E-mail: info@kinderhulp.nl
Website: https://kinderhulp.nl

Bijzonderheden:

Alleen maatschappelijke organisaties kunnen aanvragen bij Kinderhulp, via een vaste contactpersoon.Kinderhulp biedt 3 ondersteuningen aan.


Kinderhulp (Nationaal Fonds Kinderhulp)

Alle kinderen hebben recht op een gelukkige jeugd. Helaas worden ook in een welvarend land als Nederland nog steeds honderdduizenden kinderen en jongeren door armoede buitengesloten. Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dit onacceptabel en wil ervoor zorgen dat zij ‘er gewoon bij kunnen horen’. Door hen te voorzien van alledaagse dingen, ze kansen te bieden om zich te ontwikkelen en hen net als leeftijdgenoten mooie ervaringen op te laten doen, dragen we bij aan een mooie en rechtvaardige samenleving.Bijzonderheden / voorwaarden:

Alleen maatschappelijke organisaties kunnen aanvragen bij Kinderhulp, via een vaste contactpersoon.Uitvoerende organisatie:

Bieden van alledaagse dingen, ze kansen te bieden om zich te ontwikkelen en hen net als leeftijdgenoten mooie ervaringen op te laten doen, dragen we bij aan een mooie en rechtvaardige samenleving.
Kinderen in Armoede

Waar loop je tegenaan als je élke maand krap zit? En als de warme maaltijd, nieuwe schoenen, een verjaardag van jezelf / van iemand anders, schoolgeld of een sportclub geen vanzelfsprekendheid zijn?