Hub Taxi

Valys

Postbus 402
2900 AK Capelle a/d IJssel
Valys is er voor sociaal-recreatieve uitstapjes buiten uw regio, voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem. Maar als u verder van huis wilt, dan is er Valys. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Voor een bezoek aan familie of vrienden of fijn een dagje op stap met de kleinkinderen. Met Valys krijgt u voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.
Telefoonnummer: 0900 9630 
Website: www.hoogeveen.nl/hulp-en-zorg/wmo-vervoer/wmo-pas-aanvragen

Bijzonderheden:

Naast Valys Basis, taxivervoer dat u van deur tot deur brengt, biedt Valys u ook verschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Met Valys kunt u een treinreis onder volledige begeleiding maken met Valys Begeleid of, als u zelfstandig wilt reizen, met Valys Vrij. U kunt met Valys tussen 6.00 uur 's ochtends en 1.00 uur 's nachts reizen. Uw reis mag nooit na 1.00 uur ’s nachts eindigen. U moet voor dit tijdstip op uw bestemming aankomen. U kunt met Valys Begeleid reizen van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds.

Om u te helpen een keuze te maken in het vervoer dat het beste bij u past, bieden wij u verschillende manieren om kennis te maken met Valys Begeleid en Valys Vrij. U mag bijvoorbeeld altijd een begeleider gratis meenemen, ook in de trein. Wilt u Valys Begeleid of Valys Vrij eens proberen? Dan is de eerste treinreis gratis. Ook organiseren wij zogenaamde Valys Instapdagen, waar u een compleet begeleide reis kunt maken en ook op een leuke locatie alle verdere informatie krijgt. U kunt dan meteen ervaren hoe het is om met een Valys Ambassadeur te reizen of hoe het Valys Reismaatje precies werkt.

--111-
Chat offline