Onder het minimum

Kledingbank Drenthe

Fabrieksweg 2A
7902 NM Hoogeveen
Steeds meer mensen in Nederland verkeren in financiële moeilijkheden. Als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of overlijden van de kostwinner, echtscheiding, verslavingen, werkloosheid of een faillissement. Ze kunnen zichzelf niet meer van kleding en/of schoeisel voorzien.

Dit is een van de hoofdredenen waarom de Kledingbank in Hoogeveen is gestart. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in Hoogeveen.

Kledingbank Drenthe geeft herbruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen.

De andere hoofdreden is dat de Kledingbank een prima plek is waar mensen zonder werk als vrijwilliger arbeidsritme op kunnen doen en hun afstand tot de arbeidsmarkt zo klein mogelijk kunnen houden.

De Kledingbank is bedoeld als NOODHULP voor mensen die financieel echt niet rond kunnen komen. Dit word getoetst door de hulpinstanties .
Telefoonnummer: 06- 48570851  
3e telefoonnummer: 06- 48570851 
E-mail: info@kledingbankdrenthe.nl
Website: www.kledingbankdrenthe.nl

Bijzonderheden:

Mensen kunnen de kleding en schoenen die ze over hebben inleveren bij de Kledingbank  Fabrieksweg 2a.

Kunt u kleding absoluut niet zelf brengen dan kunt u ook een Email sturen naar kledingbank@kledingbankdrenthe.nl , bellen met 06-485 708 51 BGG 0528-352007