Vervoer

Hoogeveen Vervoert

Vrijwilligersvervoer wil een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid door betaalbaar vervoer aan te bieden aan mensen die dat nodig hebben. Wij doen dit met enthousiaste vrijwilligers die u in hun eigen auto naar uw bestemming rijden. Ook verzorgen wij groepsvervoer en vervoer van rolstoel gebonden mensen.

Voor wie?
Voor iedereen in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden die door een (tijdelijke) beperking minder mobiel is, geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer en niet altijd een beroep kan doen op familie, vrienden of buren maar er wél af en toe eens op uit wil.

Waarheen?
Familiebezoek, een boodschap doen of gewoon een keertje er op uit: het kan allemaal. Maar ook voor een bezoek aan een arts of het ziekenhuis staan wij voor u klaar. Waarheen en wanneer u dus maar wilt. Er is bijna altijd wel een chauffeur beschikbaar.

Wat kost het?
Onze behulpzame vrijwilligers berekenen u alleen een onkostenvergoeding:
- € 0,30 per kilometer plus € 3,00 voorrijkosten,
- gratis een half uur wachten voor de terugrit,
- het meenemen van één eigen begeleider is gratis.
Klik hier voor alle details over onze tarieven. Onze telefonist rekent de kosten van de rit graag voor u uit.

Hoe werkt het?
U vraagt een rit minimaal twee werkdagen van tevoren aan. Dit kunt u telefonisch doen of via onze website. Wij plannen de rit dan in en laten u weten welke chauffeur u hoe laat komt ophalen. De chauffeur helpt u met in- en uitstappen en begeleidt u tot uw familie, de wachtkamer, de winkel, enz.
Telefoonnummer: 0528 745615 
E-mail: info@vrijwilligersvervoer.nl
Website: www.vrijwilligersvervoer.nl

Bijzonderheden:

Hoogeveenvervoert en DeWoldenvervoert maken onderdeel uit van de stichting Vrijwilligersvervoer voor minder-mobielen. Onze vrijwilligers rijden met hun eigen auto en rekenen de onkosten na de rit meteen contant met u af. Daarnaast vervoeren wij kleine groepen met een of meer kleine personenbusjes en rolstoel gebonden mensen met onze rolstoelbus. Klik hier voor meer informatie daarover.